Ingredientai
Porcijos: 2
- 2 laiškiniai svogūnai
- 100 ml daržovių sultinio
- 100 ml sojos padažo
- 15 ml mirino (ryžių vyno)
- 1 valg. šaukštas medaus
- 2 lašišos filė gabalėliai
- pipirai
Įrankiai: pjaustymo lenta, peilis, prikaistuvis, kepimo šaukštas, lėkštė, orkaitė, orkaitei tinkama keptuvė
Susmulkinkite laiškinius svogūnus.
Keptuvėje ant vidutinės-stiprios ugnies sumaišykite daržovių sultinį, sojos padažą, miriną ir medų. Virinkite, kol tūris sumažės per pusę, maždaug 10–15 min.
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C (350°F). Įdėkite lašišą į orkaitei tinkamą keptuvę. Vienodai iš visų pusių aptepkite „teriyaki” padažu. Kepkite lašišą įkaitintoje orkaitėje 180 ºC (350 ºF) temperatūroje 10–12 min. Išimkite iš orkaitės ir perkelkite į plokščią lėkštę. Prieš patiekdami papuoškite laiškiniu svogūnu ir pagardinkite pipirais.
Užbaigus savo #Mėgaukitėsbuvimukartu akimirką Jums nereikės jaudintis dėl nešvarių indų.
Su „Somat“ pašalinami net sunkiausiai įveikiami nešvarumai, tokie kaip riebalai ir svilėsiai, taigi Jūsų indai vėl bus tobulai švarūs.