Ingredientai
Porcijos: 2
- 6 valg. šaukštai „Green goddess” padažo
- 180 g konservuoto tuno
- 4 riekelės naminio raugo duonos
- 1 saliero stiebas
- 1 askaloninis česnakas
- druska
- pipirai
- sviestas kepimui
Įrankiai: dubuo, guminė mentelė, pjaustymo lenta, peilis, keptuvė
Salierą plonai supjaustykite ir suberkite į dubenį. Smulkiai supjaustykite česnaką ir suberkite į dubenį. Nukoškite tuną ir sukrėskite į dubenį. Įpilkite „Green goddess” padažo, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite.
Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Įdėkite sviesto. Į keptuvę dėkite vieną riekelę duonos ir paskrudinkite maždaug 2 min. Šaukštu uždėkite ant viršaus tuno salotų. Ant viršaus dėkite kitą gabaliuką duonos, pridėkite daugiau sviesto į keptuvę ir apverskite. Apskrudinkite duoną iki auksinės rudos spalvos. Nuimkite nuo ugnies ir iškart valgykite!
Užbaigus savo #Mėgaukitėsbuvimukartu akimirką Jums nereikės jaudintis dėl nešvarių indų.
Su „Somat“ pašalinami net sunkiausiai įveikiami nešvarumai, tokie kaip riebalai ir svilėsiai, taigi Jūsų indai vėl bus tobulai švarūs.